Thysbjerg Ridecenter

På ridecenteret har vi mulighed for at benytte følgende:

Indendørs faciliteter

Thysbjerg Ridecenter råder over to ridehuse, hvor de hver indeholder en 20×60 meter bane. Det ene ridehus er 20X80 meter, hvor de sidste 20 meter er et opbevaringsrum til springmateriale m.m. I ridehusene er der (i 2015) lagt nye fiberbunde, som med en god affjedning og faste bund bidrager til at skabe de bedste forhold for hesten.

Imellem ridehusene er der lagt tag på, så tilskuerne fra mellemgangen kan se ind i begge hallerne. Desuden omfatter den brede mellemgang, hvor der er et fantantisk overblik over begge haller, samt borde og bænke til tilskuer.

Derudover er der i april 2016 opsat moderne liftsystem, der kan køre helt udover hesten og placere rytteren præcist på hesten. Liften hænger over en helt nybygget rampe, hvor kørestole nemt kan komme op, så rytteren kan stige op eller liftes op. 
I enden af det forreste ridehal, er der opvarmet cafeteria, hvor der er bygget et stort køkken, hvilket er åbent under klubbens arrangementer. Ligeledes er der i samme ende to toiletter, hvor af det ene af handicapvenligt og der er god adgang til cafeteriet med kørestol i form af rampe og brede døre. I samme ridehus findes der også en mindre rytterstue, som bliver benyttet til hverdage af klubbens medlemmer. Der er internet adgang, mulighed for at lave the, cacao, popkorn m.m.

Udendørs faciliteter

Udendørs er der også god plads at boltre sig på. Der er 3 udendørs dressurbaner, som ligger i læ af skoven og græsvoldene. Banerne opfylder alle de internationale krav for dressurbaner. Der er bygget tre dommerhuse ved den 3. bane. I juni 2015 blev der bygget et nyt udendørs sekretariat, hvor der er opsat nyt edb-udstyr. Ved alle centerets baner, både spring/dressur og inden- og udendørs, er der opsat elektroniske resultattavler.  

I sommer halvåret stå der altid stole og borde til fri afbenyttelse, så man kan nyde ridningen.
Der er rig mulighed for at springe, da ridecenteret ejer en grus springbane på 70×90 meter. Springbanen ligger helt op ad skoven og højt, så den er tør og stabil det meste af året. 

Centeret har i alt 15 folde til stedet og 32 heste. Derudover er der også en longeringsfold. Thysbjerg Ridecenters stalde er opdelt i 3 stald afsnit, der overholder de nye staldregler, som træder i kraft i 2018. Stalden rummer i alt 32 hestebokse. Derudover findes 2 aflåste sadelkamre, 2 vandspiltov, 1 udendørs vaskeplads, 1 hestesolarium, 2 skabsrum, en aflåst lade med fast gulv hvor der er plads til sadelskabe/fodre/træpiller, et rum til opbevaring af folddækkener og foder.

Direkte adgang til skov

Ridecenteret ligger helt op ad Bakkely skov (62 hektar), hvor man ikke behøver at bevæge sig på vej for at komme i skoven. Skoven har anlagt ridestier, der går hele vejen rundt i skoven. Det kræver et ridekort for at ride i skoven. Kortet er gratis, men det er vigtigt at man følger skovens regler, da det er alt afgørende for at ridning kan forblive i skoven.