Striglerkursus 29. november

DKK50,00 1 time

OBS: Læs beskrivelsen nederst på siden.

Kategori:

Beskrivelse

Så er det tid til endnu et strigle og opsadlingskursus for rideskoleelever  begynder og let øvet og øvet. På kurset vil der blive gennemgået de vigtigste ting om bl.a. opsadling, hvordan du strigler ponyen, normale færdselsregler i stalden, pålægning af dækken osv. Vi håber rigtig meget på at se jer.

Vigtigt info: Vi er i en tid hvor det er nødvendig at begrænse antallet af mennesker samlet et sted. Derfor skal man deltage uden voksen, hvis man kan guides til at lukke/åbne et spænde, prøve at rense hove, strigle og forsøge at lukke gjorden. Vi forventer ikke kan børnene kan tingene selv, da de er her for at lære. Men man skal være gammel nok til at lytte og følge instrukser. Tidligere har vi haft alle forældre med. Det er der ikke mulighed for denne gang pga. covid-19 smitterisiko. MEN hvis man er så lille at ens forældre er en nødvendighed for at man kan deltage, må man tage en forældre med. Ellers skal forældre enten sætte af eller vente i bilen.

 

Praksis: Alle over 12 år skal bære mundbind. Der er sprit i stalden. Der er 12 pladser, hvor i er inddelt i 3 grupper . To grupper i rideskole stalden og en gruppe i rød stald. Grupperne skal blive ved indstruktør og tage hjem efter arrangementet. Der varer 1,5 time.

Julie og Atrid står for undervisningen (i de ovenstående rammer).