Elevstævne d. 18. November 2023

DKK150,00

This item: Elevstævne d. 18. November 2023
DKK150,00
DKK150,00
DKK200,00

Kategori:

Beskrivelse

Ridestævne for elever, som til dagligt rider på hold hos Thysbjerg Ridecenter. Kom og vær med til en hyggelig dag på rideskolen.

Der vil blive lavet en startliste ugen inden, så du ved en ca. tid. Stævnet starter kl 9.30. tidsplanen afhænger naturligvis af hvor mange tilmeldinger der er. 2-3 dage før vil en helt præcis tid blive lagt på Thysbjergs facebook side.

Hvilken klasse: Man aftaler med sin ride underviser, hvilket klasse/niveau man skal deltage i. Man må maks starte det antal gange, som man går til ridning om ugen. Dette er for at alle skal have en mulighed for at deltage.

Hvordan forgår det: Der øves program med sin underviser  2-3 gange i ugerne op til. Programmerne kan ses på https://rideforbund.dk/ridesport/discipliner/dressur/dressurprogrammer og der rides på lille bane (Bane B).

Man skal ikke være nervøs over at skulle huske hele programmet, da vi hjælper med dette (underviseren). Dette stævne er til for de små og er tiltænkt de helt nye, så alle kan være med.

Klasse 1 – LD1 – Her rider man 2-3 ryttere sammen (programmet læses højt for rytterne/ trækker tillad)

Klasse 2 – LD2 – Her rider man 1 adgangen på banen (programmet læses højt for rytterne/ trækker tillad)

Klasse 3 – LC1 – Her rider man 1 adgangen på banen (Her skal hesten være med elastik og man kan få programmet læst højt)

Klasse 4 – LC1-LC2 RIDESKOLEMESTERSKAB – Her er der ingen oplæser og man skal ride uden elastik. Starter man to gange kan man kun blive placeret i mesterskabet en gang. Det er den højeste klasse som tæller.

Sidste tilmeldingsdato: 10/11-23

Opsadling til stævnet: Ryttere der rider klasse 3-4 sadler selv op og klargøre deres hest, såfremt de ikke allerede er i gang. Det betyder at man trækker ud 20 min før man har start tid og skal selv have styr på din starttid.  Ryttere der rider klasse 1 og 2 får hestene klargjort eller hjælp til hvornår hesten skal være klar. Derfor bedes i opholde jer i mellemgangen og henvende jer til en af underviserne, når i ankommer (senest 30 min inden start). Så kan vi sammen sikre at hesten er klar til jer og at hestene får pauser i mellem deres ridt. Det betyder at stalden er lukket af, medmindre man har en aftale om at skal ned og sadle op. Det er for at skabe ro omkring hestene. Hjælperne vil have jakke eller bluse på med logo fra Thysbjerg ridecenter.

Beklædning: hvis man har stævne tøj, må man naturligvis gerne have det på. Hvis ikke man har stævne tøj (hvide ridebukser, hvide hansker og mørk jakke), så tager man sine almindelige ridebukser på og en ens farvet sort, mørke blå, brun eller grå trøje på.