Elevstævne 7. november 2020

DKK120,00

Varenummer (SKU): Klasse 1 - LC1 og LC2 (øver rytter, uden trækker, rider 1 og 1, oplæser kan tilvælges Kategori:

Beskrivelse

Ridestævne for elever, som til dagligt rider på hold hos Thysbjerg Ridecenter. Kom og vær med til en hyggelig dag på rideskolen.

Der vil blive lavet en startliste ugen inden, så du ved en ca. tid. Stævnet starter kl 10.00 og hver rytter tager ca 4-5 min. Der afhænger naturligvis af hvor mange tilmeldinger der er. Dagen før vil en helt præcis tid blive lagt på hjemmesiden samt facebook (Thysbjerg.dk).

Hvilken klasse: Man aftaler med sin ride underviser, hvilken klassen med er klar til at starte og deltager på den pony, som man rider på til dagligt. Man må maks starte en klasse. Hvis antal tilmelding tillader det i forhold til at antal gange hestene skal gå, vil der ugen før blive åbnet op for at man må starte to klasser. Dette er for at alle skal have en mulighed for at deltage. I kan holde øje på Thysbjerg Ridecenters facebook side eller spørge jeres underviser.

Hvordan forgår det: Der øves program med sin underviser  2-3 gange i ugerne op til (find også programmerne på Rideforbund, her kan man vælge henholdvis LD1 – B, LD2 -B, LC1 A og B og LC2 – B) Det er de klasser vi bruger til stævnet. B betyder længden af banen (dette stævne bruger vi B bane).

Man skal ikke være nervøs over at skulle huske hele programmet, da vi hjælper med dette og der er mulighed for en oplæser (underviseren). LC2 er man så dygtigt at der kan man ikke få oplæser. Dette stævne er til for de små og er tiltænkt de helt nye, så alle kan være med. Det er stadig en god ide at øve programmet hjemme, da det gør børnene mere sikre og derfor at med til at gøre dagen til en succes. Man kan nemt bruge haven, stuen eller et andet rum til at “lege hest”, hvor man sætter bogstaverne op. Eller bruge en blok papir og tegne bogstaverne.

Opsadling til stævnet: Ryttere der rider LC klasserne sadler selv op og klargøre deres hest. Det betyder at de trækker ud 20 min før de har start tid og skal selv have styr på deres starttid.  Ryttere der rider LD2 og LD1 får hestene klargjort eller hjælp til hvornår hesten skal være klar. Derfor bedes i opholde jer i mellemgangen/cafeteriet og henvende jer til en af underviserne, når i ankommer (senest 30 min inden start). Så kan vi sammen sikre at hesten er klar til jer og at hestene får pauser i mellem deres ridt. Det betyder at stalden er lukket af, medmindre man har en aftale om at skal ned og sadle op. Det er for at skabe ro omkring hestene. Hjælperne vil have jakke eller bluse på med logo fra Thysbjerg ridecenter.

Beklædning: hvis man har stævne tøj, må man naturligvis gerne have det på. Hvis ikke man har stævne tøj (hvide ridebukser, hvide hansker og mørk jakke), så tager man sine almindelige ridebukser på og en ens farvet sort, mørke blå, brun eller grå trøje på.

Corona restriktioner: Da vi ikke må være over 50 personer samlet på et sted, bedes man tidligst ankomme en time før sin start tid. Derudover skal man tage hjem så snart der har været uddeling af rosetter for ens klasse. Der vil være uddeling af rosetter efter hver endt klasse. I bedes ikke have mere end 2 pårørende pr. rytter med (små søskende er ikke medregnet).